Німеччина пообіцяла Росії наслідки за кібератаки і викликала російського посла

"Німеччина викликала посла Росії у зв’язку з серією кібератак, спрямованих проти членів правлячої Соціал-демократичної партії, а також проти оборонного та технологічного секторів німецької економіки"

Між Канадою та Індією спалахнув дипломатичний конфлікт

"Трьох громадян Індії заарештували й висунули звинувачення у вбивстві лідера сикхських сепаратистів у Канаді, що спричинило великий дипломатичний конфлікт між двома країнами"

Bloomberg: США ведуть переговори з партнерами щодо допомоги Україні на суму $50 млрд

"США ведуть переговори з близькими партнерами про те, щоб очолити групу союзників, яка надасть Україні допомогу на суму до 50 мільярдів доларів, причому ці величезні витрати будуть погашені за рахунок прибутків від суверенних російських активів, які були заморожені – і на які нараховуються відсотки – в основному в Європі"

Загибель українця в Угорщині: в МЗС повідомили подробиці

"У результаті ножового поранення в Будапешті загинув громадянин України 1975 року народження – його смерть стала наслідком сварки, що спалахнула у гуртожитку для працівників автотранспортної компанії. Про це заявили в МЗС України"

Орбан розчарувався в Євросоюзі за 20 років членства Угорщини

"У своїх коментарях до 20-річчя вступу Угорщини в ЄС глава її уряду Віктор Орбан заявив, що сьогодні Євросоюз – зовсім не той, до якого приєдналася Угорщина у 2004 році. Про це Орбан сказав у інтерв’ю угорському державному радіо"

У Берліні велика пожежа на заводі, жителів попередили про отруйну хмару

"Мешканців Берліна попередили про токсичну хмару диму, що поширюється від великої пожежі у цеху металообробного підприємства на заході міста"

У США засудили українського хакера майже на 14 років за кібератаки

"Суд у США виніс обвинувальний вирок громадянину України у справі про кібератаки відомого хакерського угрупування REvil. 24-річному чоловікові призначено покарання у вигляді 13 років 7 місяців в'язниці, а також штрафу у розмірі 16 млн доларів за участь у більш ніж 2,5 тисячі атак з використанням програм-здирників. Про це заявили у міністерстві юстиції США"

У США прокоментували закон Грузії про "іноагентів": Інтеграція до ЄС і НАТО під загрозою

"Сполучені Штати засудили законодавство у дусі Кремля про \"іноземний вплив\", яке в другому читанні ухвалив парламент Грузії, а також неправдиві наративи, які урядовці використали для його захисту. Відповідне повідомлення оприлюднив речник Держдепу Метью Міллер"

Макрон: Я не відкидаю можливість відправки військ в Україну

"Президент Франції Еммануель Макрон не виключає відправлення військ в Україну, оскільки його головна стратегічна мета: Росія не може перемогти"

Американський конгресмен закликав терміново передати Україні касетні бомби

"У Конгресі США заявили, що американська армія має у надлишку касетні бомби. Законодавці вважають, що Україні потрібно надати більше таких бомб. Про це заявив конгресмен від Республіканської партії Джо Вілсон на слуханнях у Палаті представників США"

В опонента Орбана зростає рейтинг напередодні виборів в Угорщині

"Критик і опонент угорської влади Петер Мадяр, який кинув виклик уряду Віктора Орбана, став найпопулярнішим опозиційним політиком напередодні виборів до Європарламенту, а також муніципальних виборів в Угорщини"

У Киргизстані скасували акцію "Безсмертний полк" на 9 травня

"У Киргизстані вирішили скасувати ходу \"Безсмертного полку\", яка щорічно відбувається 9 травня. Про це заявили у міністерстві внутрішніх справ Киргизстану"

Більше статей...

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews