Скандальний номер про переселенку зі Скадовська: Кошовий вважає, що до гумористів «доколупалися»

Євген Кошовий: «Нас таким хейтом в кут загнати неможливо»

Прикордонники розповіли, в якій області Росія найчастіше застосовує ДРГ

Російська Федерація активно використовує диверсійно-розвідувальні групи для ведення війни проти України

Колишній військовополонений з «Азову» звернувся з проханням до президента Туреччини (відео)

Асан Ісенаджиєв просить турецького лідера про допомогу у звільненні військовополонених

Президент "Енергоатома" Петро Котін, попри обіцянку, так і не вказав у деклараці за 2023 рік проживання у будинку в елітному селищі під Києвом, який влітку 2023 року разом із землею придбала його теща за майже 7 млн грн - там оселився сам посадовець з родиною.

Уряд ухвалив рішення щодо продовження державних портфельних гарантій для кредитування фермерських господарств, які втратили потенційне заставне майно через воєнні дії. 

Уряд України ухвалив важливе рішення, спрямоване на підтримку фермерських господарств, які постраждали внаслідок війни. Згідно з повідомленням пресслужби Міністерства аграрної політики та продовольства, державні портфельні гарантії для кредитування цих господарств буде продовжено.

Постановою № 477, прийнятою на черговому засіданні Кабінету Міністрів, передбачено можливість відстрочення повернення кредитів для фермерських господарств, які:

  • Отримали кредити до 2022 року
  • Розташовані на тимчасово окупованих територіях або де ведуться активні бойові дії

Відповідно до постанови, термін погашення таких кредитів можна буде відстрочити до 31 грудня 2025 року. Це дасть аграріям час на відновлення своїх господарств та повернення коштів, позичених раніше.

За словами заступника міністра аграрної політики Тараса Висоцького, таке рішення стане "життєво необхідною підтримкою" для тисяч фермерських господарств, які постраждали від війни.

"Війна завдала значної шкоди сільському господарству України", - зазначив Висоцький. "Багато фермерів втратили свої поля, техніку, худобу. Ця програма допоможе їм пролонгувати кредити, відновити виробництво та продовжувати годувати країну."

Як скористатися програмою:

Фермерські господарства, які бажають пролонгувати кредити, можуть подати заявку через Державний аграрний реєстр. Детальна інформація про процес подання заявки буде оприлюднена на сайті Мінагрополітики найближчим часом.

Важлива інформація:

  • Програма поширюється на кредити, взяті до 24 лютого 2022 року.
  • Термін дії програми – до 31 грудня 2025 року.
  • Детальну інформацію про програму та процес подання заявок можна буде знайти на сайті Міністерства аграрної політики та продовольства.

Уряд України робить все можливе, щоб допомогти фермерам, які постраждали від війни. Програма пролонгування кредитів – це лише один із заходів, спрямованих на підтримку аграрного сектору країни.

 

 

Оцінка одного з найперспективніших стартапів у сфері штучного інтелекту (ШІ) CoreWeave зросла до 19 млрд доларів після залучення близько 1,1 млрд доларів інвестицій.

У квітні Україна експортувала рекордний обсяг продукції - понад 13 млн тонн, перевершивши показники лютого 2022 року. У грошовому вимірі експорт у квітні сягнув 3,3 млрд дол.

Ремонт "синьої" гілки метро у Києві: почали демонтаж тунелю

"На будівельному майданчику між станціями метро \"Деміївська\" – \"Либідська\" демонтаж залізобетонних тюбінгів. Роботи проводять цілодобово, щоб встигнути завершити ремонт до кінця літа 2024 року"

Більше статей...

Підтримати ресурс

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews