Південна Корея виділить 19 мільярдів доларів на підтримку своїх виробників мікросхем

Південна Корея оголосила про пакет підтримки на 19 мільярдів доларів США для своїх виробників мікросхем, посилаючись на необхідність не відставати в цих сферах в умовах "тотальної війни" на світовому ринку напівпровідників.

Уряд Південної Кореї оголосив про пакет підтримки на 19 мільярдів доларів США (17 трильйонів вон) для своїх виробників мікросхем. Цей крок спрямований на те, щоб допомогти країні не відстати у "тотальній війні" на світовому ринку напівпровідників.

Президент Південної Кореї Юн Сок Йол заявив, що державний Корейський банк розвитку виділить кошти для підтримки інвестицій напівпровідникових компаній.

"Напівпровідники - це сфера, де ведеться тотальна національна війна. Перемога чи поразка залежить від того, хто першим зможе створити передові напівпровідники", - сказав Юн на зустрічі з вищими посадовими особами уряду.

Південна Корея, де розташовані такі світові лідери з виробництва мікросхем пам'яті, як Samsung Electronics і SK Hynix, відстає від деяких своїх конкурентів у таких сферах, як проектування та контрактне виробництво мікросхем.

За даними офісу президента, частка Південної Кореї в глобальному секторі безфабричного виробництва, де домінують такі компанії, як американський гігант Nvidia, які розробляють чіпи, але передають їх виробництво на аутсорсинг, становила близько 1%. Також спостерігався розрив між місцевими виробниками мікросхем і провідними контрактними виробниками мікросхем, такими як тайванська TSMC.

Юн оголосив про створення фонду в розмірі 1 трильйона вон для підтримки виробників обладнання та безфабричних компаній.

Цей пакет підтримки є значно більшим, ніж плани, озвучені раніше цього місяця міністром фінансів Південної Кореї Чхве Сан Моком. Він заявляв, що уряд планує підтримати інвестиції в мікросхеми та дослідження на суму понад 10 трильйонів вон.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews