Кубинці їдуть на війну проти України через виплати і паспорти РФ – Bloomberg

"Міжнародне агентство Bloomberg стверджує, що громадяни Куби продовжують виїжджати до Росії, щоб приєднатися до війни проти України, попри спроби уряду в Гавані припинити вербування. Про це пише Bloomberg з посиланням на неназвану особу, знайому з цим питанням"

РФ обстріляла прикордоння Сумщини, є загибла та поранений

"Російська армія з артилерії обстріляла Великописарівську громаду Охтирського району Сумської області, загинула 62-річна жінка, її 66-річний чоловік дістав поранення.З посиланням на Офіс генерального прокурора"

Генштаб: На фронті 101 боєзіткнення, ворог випустив по Україні чотири ракети

"На фронті 101 бойове зіткнення, ворог завдав по території України два ракетних удари, застосувавши чотири ракети. Про це йдеться в оперативній інформації Генерального штабу ЗСУ станом на 22.00 п'ятниці 19.07"

З'явилася реакція Зеленського щодо замаху на Фаріон

"Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та керівник Служби безпеки України Василь Малюк тримають на контролі пошуки невідомого, який скоїв замах на Ірину Фаріон у Львові 19 липня. З посиланням на соцмережі президента Володимира Зеленського та глави МВС Ігоря Клименка"

У ДПСУ прокоментували російський фейк про смерть українця на кордоні з Молдовою

"13 липня на території Молдови неподалік від кордону з Україною (Чернівецька область) виявили тіло українця. Майже через тиждень російські ресурси та пропагандисти почали активно розганяти інформацію нібито чоловік загинув від куль українських прикордонників. В ДПСУ заявили, що росіяни поширюють брехню"

Ірина Фаріон після замаху померла у лікарні - ОВА

"Мовознавиця та професорка Львівської політехніки Ірина Фаріон, на яку вчинили замах у Львові, померла у лікарні. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький"

Чоловік вистрибнув з потяга на кордоні з Польщею – ДПСУ

"Українські прикордонники виявили біля кордону з Польщею чоловіка зі зламаною ногою та розбитою головою. Він зістрибнув з потяга у спробі втекти з країни. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України"

У Києві було влучання у дитячу лікарню "Охматдит"

"Внаслідок ракетного удару росіян 8 липня у Києві було зафіксовано влучення у приміщення Національної дитячої спеціалізованої лікарні \"Охматдит\", там є постраждалі. Інформацію підтвердив директор \"Охмадиту\" Володимир Жовнір"

МВС: Рятувальники поспішають дістатись підвалу "Охматдиту", де ховались діти і медики

"Рятувальники, правоохоронці та волонтери поспішають дістатись до підвалу обрушеного внаслідок прильоту російської ракети корпусу лікарні \"Охматдит\", оскільки там під час тривоги перебували діти та медперсонал. Про це заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в ефірі телемарафону"

Кількість жертв цивільних в Україні у травні була найбільшою за рік – дані ООН

"Посилення ударів з боку військових РФ по території України цієї весни призвело до значних жертв серед цивільного населення та суттєвої шкоди цивільній інфраструктурі. У травні кількість загиблих склала щонайменше 436 людей, відтак стала найбільшою за рік. Про це свідчать дані Моніторингової місії ООН з прав людини (ММПЛУ)"

ЗСУ відступили з мікрорайону "Канал" у Часовому Яру – ОСУВ "Хортиця"

"Українські військові відійшли з мікрорайону \"Канал\" у Часовому Яру. Сили оборони зайняли більш вигідні позиції, але ворог продовжує тиснути. Про це заявив речник ОСУВ \"Хортиця\" Назар Волошин в ефірі телемарафону"

Без переваги України в повітрі, РФ виграє війну – генерал США у відставці

"Щоб вийти з глухого кута війни, Україні потрібна ефективна авіація, а також навчання ведення бою, які б дозволили рішуче її використовувати. Таку заяву озвучив генерал-лейтенант Повітряних Сил США у відставці Девід Дептула під час зустрічі американських генералів, присвяченій фаховому звіту щодо можливих шляхів посилення українських позицій у протистоянні російській війні"

Більше статей...

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews