Міноборони підтвердило ураження Центру космічного стеження РФ у Криму

Міноборони підтвердило ураження Центру космічного стеження РФ у Криму

"Протягом тижня 22-28 червня Сили оборони вразили російський Центр космічного стеження та зв'язку в окупованому Криму. З посиланням на Military Media Center, яке координує Міністерство оборони України"

Протягом 22-28 червня 2024 року Сили оборони України завдали низки ударів по важливих військових об'єктах російських окупантів.

Одним із ключових досягнень стало знищення Центру космічного стеження та зв'язку РФ в окупованому Криму. Цей центр відігравав важливу роль у системі супутникового зв'язку та навігації росіян, забезпечуючи координацію їхніх військ на полі бою.

Крім того, за тиждень українські захисники збили ворожий зенітно-ракетний комплекс "Оса", штурмовий літак Су-25 та дві бойові машини БМ-21 "Град".

Важливо відзначити й перший випадок знищення російського FPV-дрону за допомогою гармати Bushmaster на БМП Bradley. Цей факт свідчить про те, що українські військові постійно вдосконалюють свої тактики та методи ведення бойових дій, використовуючи сучасне озброєння.

Як підтверджують супутникові знімки, опубліковані проектом "Схеми", удар по російському військовому об'єкту у селі Вітіно біля окупованої Євпаторії 23 червня дійсно завдав значних пошкоджень.

Згідно з даними OpenStreetMap, у Вітіно розташований 40-й окремий командно-вимірювальний комплекс (Центр далекого космічного зв'язку), що входить до Повітряно-космічних сил РФ.

Знищення цих об'єктів стало черговим ударом по бойовим можливостям російських окупантів та свідчить про рішучість українських сил звільнити свою землю від загарбників.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews