ISW: Росія демонструє незацікавленість у реальних переговорах з Україною

ISW: Росія демонструє незацікавленість у реальних переговорах з Україною

"Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) вказують на те, що Росія не бере до уваги будь-які \"мирні плани\" і не зацікавлена в них, маючи намір використати поняття \"переговорів\" лише для того, щоб спонукати Захід тиснути на Україну в питанні поступок щодо суверенітету і територіальної цілісності України"

Аналізатори Інституту вивчення війни (ISW) зазначають, що Росія не проявляє інтересу до будь-яких "мирних планів" і використовує тему переговорів виключно для тиску на Україну через Захід. Мета цього тиску полягає в примушуванні Києва до поступок у питаннях суверенітету та територіальної цілісності. "Кремль продовжує демонструвати свою незацікавленість у мирних врегулюваннях, окрім як через повну капітуляцію України та знищення її державності", — йдеться в звіті.


Президент України Володимир Зеленський у своєму "Плані перемоги" підкреслив, що Росія не налаштована на завершення війни на розумних умовах і лише імітує зацікавленість у переговорах. Він також заявив, що українська сторона запросила Росію на другий мирний саміт, однак Кремль проігнорував цю пропозицію.


Офіційний представник Кремля Дмитро Пєсков, у свою чергу, заявив, що "немає альтернативи" перемозі Росії в Україні, що підтверджує небажання Москви вести переговори, якщо вони не стосуються капітуляції Києва. Пєсков також назвав НАТО і західні країни "колективним ворогом". Крім того, представник МЗС Росії Марія Захарова заявила, що Москва не братиме участі ні в другому українському мирному саміті, ні в будь-яких подібних ініціативах.
Аналізатори ISW продовжують стверджувати, що Кремль не зацікавлений у чесних переговорах з Україною. Москва використовує риторику "мирних планів" лише як інструмент для того, щоб спонукати Захід тиснути на Україну з метою отримання поступок по ключових питаннях суверенітету та територіальної цілісності.


Ключові висновки ISW за 23 вересня:


Президент України Володимир Зеленський прибув до США 23 вересня і підкреслив необхідність продовження військової підтримки Україні з боку Сполучених Штатів.
Кремль продовжує демонструвати свою незацікавленість у мирному врегулюванні, окрім як через повну капітуляцію українського уряду та ліквідацію України як держави.
В ніч з 22 на 23 вересня російська армія вперше атакувала місто Запоріжжя з повітря.
Повідомляється, що нещодавно один з високопоставлених командирів російських Повітряно-космічних сил покінчив життя самогубством на фоні внутрішніх конфліктів у своєму підрозділі.
Російські війська нещодавно просунулися в районах Глибокого, Куп'янська та Покровська, тоді як українські сили досягли успіхів у Курській області.
Російський уряд підтримав законопроект, який передбачає штрафи за "пропаганду бездітності", що можна розглядати як частину стратегії Кремля щодо вирішення демографічних проблем.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews