У ЗСУ показали кадри розмінування під час наступу у Курській області

У ЗСУ показали кадри розмінування під час наступу у Курській області

"Інженерні підрозділи Збройних сил України долають загородження противника у Курській області. ЗСУ проводять там операцію з початку серпня"

Інженерні підрозділи Збройних сил України продовжують долати оборонні загородження противника в Курській області. Операція ЗСУ в цьому регіоні розпочалася ще на початку серпня. Про це повідомив командувач Сухопутними військами України Олександр Павлюк у своєму Telegram-каналі.

"На місці працюють як вітчизняна техніка, так і засоби, надані нашими партнерами. Зокрема, використовуються інженерні танки Wisent, ІМР-2, УР-77 і система М-58 Miclik", – зазначив він. Павлюк також опублікував відео роботи техніки під час розмінування території в Курській області. "Ми змушуємо ворога відчути війну там, звідки він її приніс в Україну", – додав генерал.

Операція ЗСУ в Курській області розпочалася 6 серпня. До кінця місяця українські війська взяли під контроль 1300 квадратних кілометрів території і звільнили 100 населених пунктів. В полон потрапило близько 600 російських військових. Згідно з документами, захопленими українськими спецназівцями, російське командування передбачало операцію ЗСУ в цьому регіоні і кілька місяців розробляло плани щодо її запобігання, проте реалізувати їх не вдалося.

Росія почала контрнаступ лише 11 вересня, заявивши, що змогла відбити близько 63 квадратних кілометрів на лівому фланзі зайнятої Україною території. Після цього ЗСУ завдали удару з півдня по російським позиціям і зайняли населений пункт Веселе, що стало першим проривом російського кордону в Курській області з початку операції.

23 вересня командування Десантно-штурмових військ ЗСУ опублікувало відео, на якому показано ще один прорив українських сил на ділянці російського кордону в Курській області.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews