Абоненти Київстар зібрали понад 12 млн гривень для Повітряного командування "Південь" в рамках спільної ініціативи з фондом "Повернись живим"

Абоненти Київстар зібрали понад 12 млн гривень для Повітряного командування "Південь" в рамках спільної ініціативи з фондом "Повернись живим"

В рамках спільної ініціативи Київстар та фонду "Повернись живим", компанія "Київстар", її абоненти та небайдужі українці долучилися до забезпечення мобільними системами зв’язку для Повітряного командування "Південь". Починаючи з квітня поточного року на реалізацію проєкту зібрано вже 62,7 млн гривень, з яких зокрема 12,3 мільйони гривень - завдяки благодійній Суперсилі "Допомога ЗСУ", котра доступна абонентам Київстар в рамках більшості тарифних планів передплати.

Київстар, його абоненти та небайдужі українці об'єдналися, щоб допомогти захисникам Півдня України. В рамках спільної ініціативи з фондом "Повернись живим" триває збір коштів на мобільні системи зв'язку для Повітряного командування "Південь".

Станом на 26 червня 2024 року вже зібрано 62,7 млн грн. З цієї суми 12,3 мільйона гривень було перераховано завдяки благодійній Суперсилі "Допомога ЗСУ", доступній абонентам Київстар у більшості тарифних планів передплати.

"Київстар продовжує підтримувати захисників України. Наша мета - акумулювати 65 млн грн, щоб забезпечити ПвК "Південь" десятьма комплексними апаратними комплексами зв'язку та необхідним обладнанням", - зазначає Олександр Комаров, генеральний директор Київстар.

Підсилення ефективної роботи ППО на південному напрямку - це важлива ініціатива для Київстар. ПвК "Південь" прикриває Одещину, Миколаївщину, Херсонщину, а також частково Дніпропетровську, Запорізьку та Кіровоградську області.

Національний мобільний оператор вже перерахував 50 мільйонів гривень на цей проєкт. Крім того, понад 400 тисяч гривень було зібрано силами українців безпосередньо на рахунок фонду "Повернись живим".

Комплексні апаратні комплекси зв'язку (КАЗи) - це спеціально обладнані повнопривідні вантажівки. Розроблені Фондом і військовими ППО, вони забезпечують координацію роботи та організацію зв'язку між підрозділами ППО. За потреби КАЗи можна використовувати як командно-штабні машини, що приймають інформацію про небезпеку з повітря і за лічені секунди передають її у бойові підрозділи, котрі знищують ворожі цілі.

Кожен може долучитися до збору коштів!

  • Зробіть індивідуальний внесок на рахунок ініціативи.
  • Підключіть благодійну Суперсилу "Допомога ЗСУ" в додатку Мій Київстар, за номером 500 або за допомогою USSD-запиту 55011*1#. З вашого рахунку буде автоматично списуватися до 50 грн з кожної оплати тарифу до фонду "Повернись живим".

Нагадаємо, що ініціатива "Нам тут жити: мобільні системи зв'язку для ППО" триватиме до досягнення цільової суми збору в розмірі 65 мільйонів гривень.

Разом ми можемо зробити українське небо безпечнішим!

Як взяти участь:

  1. Переконайтеся, що у вашому тарифі є Суперсила "Допомога ЗСУ". Це можна зробити в додатку Мій Київстар.
  2. Підключіть Суперсилу "Допомога ЗСУ" через додаток Мій Київстар, за номером 500 або за допомогою USSD-запиту 55011*1#.
  3. Просто сплачуйте за свій тариф, як завжди, а Київстар перерахує до 50 грн з кожної оплати тарифу до фонду "Повернись живим".

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews