У США стався вибух на оборонному підприємстві, є постраждалі

У США стався вибух на оборонному підприємстві, є постраждалі

"Сьогодні, 3 липня, в американському штаті Арканзас стався вибух на оборонному підприємстві. Як наслідок двоє людей отримали поранення ще одна людина зникла безвісти. З посиланням на ABC News"

3 липня на заводі General Dynamics Ordnance and Tactical Systems в Камдені, штат Арканзас, стався вибух. Внаслідок інциденту двоє людей отримали поранення, а один зник безвісти.

Завод розташований приблизно за 138 кілометрів на південь від Літл-Рока. Спочатку представники General Dynamics назвали подію "інцидентом з піротехнікою", але пізніше підтвердили, що це був саме вибух.

"Наразі ми співпрацюємо з першими службами реагування і можемо підтвердити, що в результаті інциденту щонайменше двоє людей отримали поранення, а один зник безвісти", - йдеться в заяві Берклі Уейлі, представника General Dynamics. "Ми повністю співпрацюємо з правоохоронними органами, які проводять розслідування".

Ступінь тяжкості травм постраждалих не розголошується. Державний департамент США з надзвичайних ситуацій повідомив, що стежить за ситуацією і готовий надати допомогу, але не надав додаткових деталей.

General Dynamics - це глобальна аерокосмічна та оборонна компанія. Їх завод у Камдені займає площу понад 800 000 квадратних футів і використовується для виробництва продукції для різних військових програм, включаючи ракети Hellfire і Javelin, а також мінометні боєприпаси.

Варто зазначити, що це не перший інцидент на оборонних підприємствах цього року. В травні сталася сильна пожежа в будівельному комплексі компанії Diehl Metal Applications в Берліні, Німеччина. Diehl, крім іншого, виробляє системи протиповітряної оборони IRIS-T. Не виключається, що пожежа могла бути результатом диверсії.

Розслідування вибуху в Камдені триває. Подальші деталі про причини та наслідки інциденту будуть оприлюднені згодом.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews