Міноборони Нідерландів: Ситуацію на полі бою ще можна змінити на користь України

Міноборони Нідерландів: Ситуацію на полі бою ще можна змінити на користь України

"Міністерка оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен зазначила, що від західної допомоги значною мірою залежить, чи вийде переламати поточну тенденцію на фронті російсько-української війни, де перевагу наразі має Росія. Про це вона сказала в інтерв’ю литовському суспільному мовнику LRT"

Міністр оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен вважає, що від западної допомоги в значній мірі залежить можливість переламати тенденцію на фронті російсько-української війни, де зараз перевагу має Росія. Вона зазначила це під час інтерв'ю литовському суспільному мовнику LRT. Оллонгрен відповіла на запитання щодо темпів постачання західної допомоги Україні, зауваживши, що відповідь на це питання складна. Вона визнала, що для українських солдатів в окопі це може займати занадто багато часу, і допомоги може бути недостатньо, але вона також наголосила, що війна - це складне і жахливе явище.

Міністрка відмітила, що зараз Росія має певну перевагу на фронті, але вона впевнена, що цю ситуацію можна змінити, збільшивши виробництво, зокрема боєприпасів, дронів та інших нових технологій, які широко використовуються в Україні. Вона також відзначила, що підсилення протиповітряної оборони, на її думку, допоможе Україні досягти успіху, і закликала активно підтримувати Україну.

Також її запитали, які очікування від Нідерландів на майбутнє, якщо парламентські вибори підтвердять підтримку популістських сил. Оллонгрен відзначила, що партія Герта Вілдерса не отримала більшості і зараз веде складні коаліційні перемовини. Вона також відзначила, що загалом у парламенті і суспільстві висока підтримка України та розуміння того, що від цього залежить безпека Європи.

"Сподіваюся, що коли виборці проголосують на виборах до Європарламенту у червні, вони серйозно задумаються про те, що безпека - це не щось, що є "за замовчуванням" і буде завжди... У безпеку потрібно інвестувати, нам потрібні люди, готові взяти на себе відповідальність та захищати наш континент", - підкреслила міністрка.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews