Путін хоче повернути в Європу імперії та автократії – фон дер Ляєн

Путін хоче повернути в Європу імперії та автократії – фон дер Ляєн

"Лідер Росії Владімір Путін хоче повернути в Європу імперії та автократії, порушивши заснований на правилах європейський порядок. Про це заявила президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн на Європейському економічному конгресі в Катовіце у вівторок"

У виступі на Європейському економічному конгресі в Катовіце, президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн зазначила, що Владімір Путін спрямовується на відновлення імперських структур та автократичного управління в Європі. Вона підкреслила готовність Європейського Союзу зробити все можливе для захисту Європи, особливо України. Фон дер Ляєн наголосила, що конфлікт, ініційований Путіним, є не лише втручанням у внутрішні справи країн, але й загрозою для світового порядку, побудованого на правилах.

За словами президентки Європейської комісії, Путін прагне повернути до Європи імперію та автократичне правління. Вона підкреслила, що не слід мають бути ілюзій щодо намірів російського лідера. Разом із прем’єр-міністром Польщі Дональдом Туском вона закликала країни Європи збільшувати витрати на власну оборону та інвестувати у військово-промисловий комплекс, щоб протистояти загрозам безпеки, створеним війною Росії в Україні.

Фон дер Ляєн наголосила, що захист Європи є спільним завданням для всіх країн континенту і нагадала, що справжня безпека неможлива без міцної економіки. Якщо її переобрано на посаду президента Єврокомісії, вона запропонує ряд оборонних проєктів, які становитимуть спільний інтерес для Європи, з метою забезпечити можливість реалізації великих проєктів на території континенту.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews