Трамп порівняв адміністрацію Байдена з гестапо: Білий дім відреагував

Трамп порівняв адміністрацію Байдена з гестапо: Білий дім відреагував

"Білий дім у неділю засудив колишнього президента Дональда Трампа через повідомлення про те, що він порівняв адміністрацію президента Байдена з гестапо – таємною поліцією Німеччини часів нацизму"

Білий дім у неділю висловив своє незадоволення стосовно колишнього президента Дональда Трампа, який заявив, що адміністрація президента Байдена подібна до гестапо - таємної поліції Німеччини за часів нацизму. Білий дім різко відреагував на ці коментарі Трампа, заявивши, що екс-президент США підтримує теорії змови.

“Замість того, щоб використовувати жахливу риторику фашистів, обідати з неонацистами та підтримувати розвінчані теорії змови, які призвели до втрати життя відважним поліцейським, президент Байден об’єднує американський народ навколо наших спільних демократичних цінностей та верховенства права - підхід, який забезпечив найбільше зниження насильницьких злочинів за останні 50 років”, - прокоментував речник Білого дому Ендрю Бейтс.

Видання The New York Times було першим, хто повідомив, що Трамп висловив свої думки на приватному заході для донорів у Флориді в суботу, обговорюючи судові процеси проти нього. Це сталося через кілька днів після того, як суддя в Нью-Йорку визнав Трампа винним у неповазі до суду за порушення судового наказу про нерозголошення таємниці.

“Ці люди керують адміністрацією гестапо. І це єдине, що у них є. І це єдиний спосіб, яким вони збираються перемогти, на їхню думку, і це фактично вбиває їх. Але мене це не турбує”, - сказав Трамп, згідно з аудіозаписом, який отримало видання NYT.

Губернатор Північної Дакоти, республіканець Даг Бурґум, один з кількох потенційних кандидатів на посаду віцепрезидента, які відвідали захід зі збору коштів, заявив в неділю CNN, що висловлювання Трампа про гестапо не були “центральним у тому, про що він говорив”. Бурґум стверджував, що “більшість американців вважають” суди над Трампом політично мотивованими.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews