РФ за дорученням Путіна проведе навчання із застосування ядерної зброї

РФ за дорученням Путіна проведе навчання із застосування ядерної зброї

"Міністерство оборони Росії заявило, що за дорученням правителя країни-агресора Володимира Путіна \"найближчим часом\" проведе навчання із застосування нестратегічної ядерної зброї"

Міністерство оборони Росії повідомило, що на вказівку керівника країни-злочинця Володимира Путіна “найближчим часом” відбудуться навчання з використанням нестратегічної ядерної зброї. “За наказом верховного головнокомандувача Збройних сил Російської Федерації, з метою підвищення бойової готовності нестратегічних ядерних сил, Генеральний штаб розпочав підготовку до проведення навчань з ракетними військовими частинами Південного військового округу, з використанням авіації та сил Військово-морського флоту”, - йдеться в повідомленні.

Військові РФ зазначили, що під час навчань буде проведено комплекс заходів з практичного відпрацювання питань підготовки та використання нестратегічної ядерної зброї. Вони також стверджують, що навчання необхідні для реагування “на провокаційні заяви та загрози окремих західних офіційних осіб на адресу Російської Федерації”.

Нагадаємо, Путін у розмові з російськими пропагандистами попередив Захід, що Росія технічно готова до ядерної війни, і якщо США відправлять війська в Україну - Москва вважатиме це “значною ескалацією”. Раніше видання NYT повідомило, що США наприкінці 2022 року готували “неядерну” відповідь, якби РФ застосувала ядерну зброю проти України. Телеканал CNN також повідомляв, що наприкінці 2022 року США почали ретельно готуватися до того, що Росія може завдати ядерного удару по Україні. 29 лютого Володимир Путін звернувся з посланням до Федеральних зборів, де говорив, серед іншого, про “повну готовність” ядерних сил, та лякав наслідками потенційного рішення залучити військових країн НАТО в Україні.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews