Павлюк про мобілізацію: Система не ідеальна, але ображати працівників ТЦК неприпустимо

Павлюк про мобілізацію: Система не ідеальна, але ображати працівників ТЦК неприпустимо

"Командувач Сухопутних військ Олександр Павлюк заявив, що вважає неприпустимим негативне ставлення до працівників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки та попередив, що ніхто не дозволить порушувати права військових"

Олександр Павлюк закликає українців з повагою ставитися до працівників ТЦК та військових.

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Павлюк виступив з різкою критикою негативного ставлення до працівників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) та військових. Він назвав це явище неприпустимим та закликав українців до єднання перед обличчям ворога.

"Збройні сили України – єдина сила, здатна зупинити і знищити ворога. Як суспільство допустило, щоб військових почали боятись, дозволяли собі їх ображати? Сьогодні більшість працівників ТЦК – це вчорашні воїни, якими усі захоплювались і пишались. Що сталось? Чому сьогодні від них ховаються, чому дозволяють собі їх зневажати, влаштовують цькування і навіть бійки? Це неприпустимо", – наголосив Павлюк.

Командувач підкреслив, що військовослужбовці та ветерани – це не прохачі, а люди, які виконали свій конституційний обов'язок, захищаючи Україну від російського агресора.

"Ми не маємо права допустити, щоб вони почувалися винними, непотрібними чи небезпечними перед тими, кому вони буквально врятували життя", - зазначив він.

Павлюк визнав, що система ТЦК не позбавлена недоліків, і над її вдосконаленням ведеться постійна робота. Він також запевнив, що на всі випадки перевищення повноважень з боку працівників ТЦК командування Сухопутних військ та правоохоронні органи оперативно реагують.

"Ми не будемо миритись із порушенням прав цивільних громадян, але й порушувати права військових не дозволимо", - підкреслив командувач.

Завершуючи свою заяву, Павлюк закликав українців до єднання та усвідомлення того, що армія і народ – це одне ціле, особливо під час війни за незалежність України.

"Усі громадяни України мусять тримати голову холодною і усвідомити одну просту істину: армія і народ неподільні. Особливо під час битви за існування держави", - сказав він.

Важливо пам'ятати:

  • Українські військові – це захисники нашого життя та свободи.
  • Негативне ставлення до них шкодить єднанню українського суспільства.
  • Система ТЦК потребує вдосконалення, але це не дає підстав для зневаги до її працівників.
  • Ми повинні з повагою та вдячністю ставитися до тих, хто ризикує своїм життям, захищаючи Україну.
Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews