У ГУР повідомили, чи знають місцезнаходження "бункерів" Путіна

У ГУР повідомили, чи знають місцезнаходження "бункерів" Путіна

"Українські розвідники знають, де знаходяться бункери глави Кремля Володимира Путіна. Також відома і їх кількість. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону"

Українські розвідники знають місцезнаходження бункерів глави Кремля Володимира Путіна. Також їм відома їх кількість. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов під час ефіру національного телемарафону.

"Бункери Путіна. Так, інформація про них відома і постійно оновлюється," - заявив він. Проте Юсов відмовився розкривати кількість цих бункерів. "Зрозуміло, що один з його позивних - "бункерний". Він любить це діло, як граф Дракула ховається у підземеллях," - зазначив спікер.

За його словами, Путін не пускає своїх двійників у ці бункери. "Ні, своїх двійників він направляє на інші завдання, де не так безпечно," - сказав Юсов.

Що відомо про бункери Путіна

Російський президент Володимир Путін має не один бункер, а відразу кілька. Майже в кожному його особняку та маєтку, що знаходяться в різних частинах Росії, є підземні приміщення. Усі вони були спроектовані та збудовані вже давно.

Зокрема, є інформація про подібні "схованки" в Москві, на Валдаї, у Тверській області, Сочі та в Геленджику. Наприклад, раніше ВILD склав 3D-модель укриття Путіна в палаці під Геленджиком. Воно складається з двох окремих тунелів завширшки 6 метрів і має кілька виходів.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews