Перепризначати Кубракова до Кабміну не планують – джерело в "Слузі народу"

Перепризначати Кубракова до Кабміну не планують – джерело в "Слузі народу"

"Олександра Кубракова, якого Верховна Рада напередодні звільнила з посади віцепрем'єра, перепризначати на посаду міністра інфраструктури України не будуть. Про це розповіло джерело в \"Слузі народу\""

Олександра Кубракова, якого 9 травня Верховна Рада звільнила з посади віцепрем'єра, не буде перепризначено на посаду міністра інфраструктури України. Про це повідомило джерело в партії "Слуга народу".

"Перепризначати Кубракова до Кабміну на посаду міністра інфраструктури не будуть", - зазначило джерело.

Водночас, хто може бути призначений на звільнені посади Сольського та Кубракова у Кабміні, а також хто обійме посаду голови новоствореного міністерства регіональної політики, наразі невідомо. Голосування за ці питання сьогодні не очікується, додав співрозмовник.

Нагадаємо, що 9 травня Верховна Рада 272 голосами звільнила Олександра Кубракова з посади віцепрем'єра з відновлення України - міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

Причини відставки міністра офіційно не пояснювалися, ні йому самому, ні широкому загалу. У Кубракова не було розмови ані з президентом, ані з прем'єр-міністром. Це підтвердив і сам Кубраков на своїй сторінці у Facebook.

Нардепи ж пояснюють рішення провалом регіональної політики.

"Політика, яка здійснюється сьогодні міністерством в частині регіональної політики знаходиться в критичному стані. Враховуючи вищенаведене, існує гостра необхідність в утворенні окремого міністерства яке би займалося регіональною політикою", - йдеться у пояснювальній записці до проекту про звільнення Кубракова.

Зауважимо, що перед відставкою з'явилася інформація про те, що очолюване раніше Кубраковим відомство хочуть розділити на два окремих: Міністерство інфраструктури та Міністерство регіональної політики. Однак, хто саме очолюватиме ці міністерства, наразі невідомо.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews