Прем'єрка Естонії закликала країни наслідувати США та Британію в підтримці України

Прем'єрка Естонії закликала країни наслідувати США та Британію в підтримці України

"Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас заявила, що анонсовані пакети допомоги Великої Британії та США для України мають надихнути інші країни наслідувати їхній приклад. Про це вона сказала в інтерв'ю The Telegraph"

Прем'єр-міністерка Естонії Кая Каллас закликала інші країни наслідувати приклад Великої Британії та США й надати Україні більше військової та фінансової допомоги.

В інтерв'ю The Telegraph Каллас підкреслила, що Україна потребує як негайної військової допомоги для відбиття російської агресії, так і довгострокової підтримки для відбудови країни.

"Недавні пакети допомоги від Великої Британії та США є чудовим прикладом того, як країни можуть підтримати Україну", - сказала Каллас. "Це має надихнути інші країни надати Україні те, чого вона терміново потребує."

Прем'єр-міністерка Естонії нагадала, що Росія прагне виснажити Захід і розколоти його єдність. "Якщо ми не допоможемо Україні, що це скаже про нас?", - риторично запитала вона.

Каллас також зазначила, що європейські країни вже значно збільшили свої витрати на оборону. "Минулого року вони сягнули 360 мільярдів євро, що є найвищим рівнем з часів холодної війни", - сказала вона.

"Але попереду ще багато роботи, і ми не маємо часу зволікати", - додала Каллас. "Російський імперіалізм є загрозою для всієї Європи, і наші союзники повинні це усвідомити."

Нагадаємо:

  • Велика Британія нещодавно оголосила про виділення Україні найбільшого пакету оборонної допомоги в розмірі пів мільярда фунтів стерлінгів.
  • США також надали Україні 6 мільярдів доларів військової допомоги в рамках програми USAI.
  • Ця програма передбачає закупівлю нового озброєння для України у американських оборонних компаній, а не постачання обладнання зі складів США.
  • Ці пакети допомоги стали можливими завдяки ухваленню Конгресом США пакету законодавства на суму 61 мільярд доларів, який передбачає виділення додаткової військової та економічної допомоги Україні та іншим союзникам США.

Важливо, щоб Україна отримала всю необхідну їй допомогу для перемоги над російською агресією.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews