Зеленський провів Ставку: обговорили кілька ключових питань

Зеленський провів Ставку: обговорили кілька ключових питань

"Президент Володимир Зеленський сьогодні, 29 квітня, провів засідання Ставки верховного головнокомандувача. Було обговорено декілька ключових питань"

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача 29 квітня. На цьому засіданні було розглянуто декілька важливих питань, про що повідомляє Telegram-канал президента.

Головком Олександр Сирський представив доповідь про ситуацію на головних бойових напрямках. Він зокрема говорив про очікуване постачання озброєння для України.

Кирило Буданов, голова Головного управління розвідки України, Василь Малюк, голова Служби безпеки України, та представники Координаційного штабу представили доповідь про перемовини щодо звільнення полонених. Зеленський наголосив на важливості чіткої комунікації з родичами полонених: “Щодо кожного прізвища, щодо кожної людини має бути ясність - настільки, наскільки це можливо, - яка робота ведеться, щоб наші люди повернулись додому”.

Російські пропагандисти почали поширювати інформацію про підготовку до наступу на Харків. Вони збільшили кількість обстрілів Харкова та північно-східного кордону України за останні місяці. Це призвело до значних руйнувань інфраструктури України, особливо через затримку з постачанням озброєння українським військовим.

З початку 2024 року Росія ускладнює питання обміну полоненими. Останній масштабний обмін полоненими з Росією відбувся 31 січня 2024 року, коли Україна змогла повернути з російського полону 207 громадян.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews