У Британії очікують збільшення далекобійних ударів України по Росії

У Британії очікують збільшення далекобійних ударів України по Росії

"Командувач британської армії Тоні Радакін стверджує, що Україна збільшить кількість дальніх ударів по території Росії, оскільки приплив західної військової допомоги має на меті допомогти Києву формувати війну \"набагато сильнішими способами\". Про це він сказав в інтерв'ю Financial Times"

Тоні Радакін, командувач британської армії, вважає, що Україна наростить кількість дальніх ударів по території Росії через приплив західної військової допомоги, спрямованої на підтримку Києва у веденні війни більш потужними засобами. В інтерв'ю Financial Times він зазначив, що хоча зараз оборона України знаходиться під песимістичним впливом, країна стикається з тяжкою боротьбою проти наступаючих російських військ, але таке "темне зображення" війни не враховує довгострокових тенденцій, які більше на користь Києва.

Радакін підкреслив, що необхідно припинити "задобрювати Росію" та відмовитися від думки, що вона має "значні переваги", а також не виявив очевидних застережень щодо українських атак та диверсій всередині Росії. Він також зазначив, що небезпечність будь-якої миттєвої оцінки загальної ситуації полягає в тому, що вона "не враховує деяких аспектів, які дозріють набагато сильніше наступного року, ніж цього року".

Радакін відповів на критику того, що Захід не має повного плану допомогти Україні досягти перемоги, вказавши, що елементи такого плану будуть приховані, тактично або оперативно обумовлені, і деякі будуть залежати від більш фундаментальних аспектів. Він також оптимістично висловився про ситуацію в Україні, стверджуючи, що всі країни НАТО розмовляють про необхідність більших витрат на оборону.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews