Сили РФ на фронті перевищують українські майже в 10 разів – командувач ЗСУ

Сили РФ на фронті перевищують українські майже в 10 разів – командувач ЗСУ

"Командувач об'єднаними силами ЗСУ Юрій Содоль заявив, що російська армія за кількістю військових на фронті перевершує українську майже сім-десять разів. Під час виступу у ВРУ вчора він констатував, що у Сил оборони брак особового складу"

Командувач об'єднаними силами Збройних Сил України Юрій Содоль заявив, що російська армія перевершує українську за кількістю військ на фронті в 7-10 разів.

Під час виступу в Верховній Раді вчора він зазначив, що у Силах оборони України відчувається брак особового складу.Содоль пояснив, що за статутами в одному відділенні повинно бути 8-10 осіб, але через дефіцит особового складу в деяких відділеннях залишилося по 2-4 людини. За тактичними нормативами, це відділення повинно обороняти 100 метрів фронту, але з таким дефіцитом особового складу вони можуть захищати лише 20 метрів.

В таких умовах українські війська змушені працювати без відпочинку, оскільки замість однієї бригади, яка повинна обороняти ділянку фронту, ставлять дві-три бригади, які повинні були б знаходитися в тиловій смузі на перепочинку, доукомплектуванні, утриманні зброї або проходити підготовку для подальшої заміни бригади на чергуванні або для створення нового ударного угруповання.

Содоль також зазначив, що російська армія використовує тактику виснаження українських військ, регулярно обстрілюючи їх позиції і створюючи складні умови для оборони. Він закликав до негайного збільшення кількості особового складу в Силах оборони України, щоб забезпечити ефективну оборону країни.

Коментувати
Deprecated: Implicit conversion from float 128483.99999999999 to int loses precision in /home/virtwww/w_anywaynews-c_bba00a44/http/components/com_jcomments/classes/factory.php on line 201

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews