Одеська область: ухилісти, протитанковий рів та віртуальний провідник

Одеська область: ухилісти, протитанковий рів та віртуальний провідник

На Одещині стався інцидент, який нагадує сюжет із фільму: ухилисти-втікачі, прагнучи досягти невизнаного Придністров'я, несподівано опинилися у протитанковому рові..

П'ятеро чоловіків призовного віку було затримано співробітниками Подільського загону Південного регіонального управління ДПСУ у Роздільнянському районі.

Як з'ясувалося, ухилісти планували проникнути через державний кордон та досягти території Придністров'я, за що їм обіцяли заплатити по 80 тисяч гривень адміністратору телеграм-каналу. В обмін вони отримували онлайн-вказівки щодо навігації від віртуального провідника.

За повідомленням представників управління, прикордонники попереджали втікачів про необхідність зупинитись, проте ті вирішили прискорити рух. Їхня "подорож" закінчилася, коли вони потрапили в протитанковий рів на кордоні, після чого правоохоронні органи відкрили попереджувальний вогонь у повітря.

Затриманим склали протоколи про адміністративне правопорушення за статтею 185-10 "Злісне невиконання законного розпорядження прикордонників" та статтею 204-1 частина 2 "Незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону України". Їхню подальшу долю вирішить суд.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews