Сирський назвав основні задачі ЗСУ у Вовчанську та під Куп'янськом

Сирський назвав основні задачі ЗСУ у Вовчанську та під Куп'янськом

"Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив про поїздку на Харківський та Куп'янський напрямки. За його словами, ситуація на фронті складна через високу інтенсивність бойових дій та застосування росіянами керованих авіабомб та бронетехніки"

Олександр Сирський, головнокомандувач ЗСУ, інформує про свою візитацію на Харківському та Куп’янському напрямках. Він зазначає, що обстановка на лінії фронту є важкою через інтенсивність бойових дій та використання російськими військами керованих авіабомб та бронетехніки. Ця інформація була опублікована Сирським у Facebook.

“Ворог продовжує наступальні дії, спрямовуючи основні зусилля на Курахівському, Покровському, Купʼянському, Харківському напрямках. Він також активно штурмує Вовчанськ та підступи до Часового Яру, намагаючись взяти під контроль ці два населені пункти. На інших напрямках ворог веде наступальні дії, намагаючись розтягнути лінію активного фронту, зв’язати наші війська та запобігти їх перекиданню на інші ділянки бойових дій”, – повідомляється у повідомленні.

На Харківському напрямку РФ спрямовує свої основні зусилля та намагається просунутися в бік Глибоке - Липці, але зазнає значних втрат та не досягає успіху. “У Вовчанську наша головна задача на цьому етапі стримати ворога, завдати йому максимальних втрат та поступово просуватись вперед для звільнення наших територій”, – зазначив головнокомандувач.

Він також зазначив, що ситуація в районі Купʼянська є складною. Ворог намагається прорвати оборону ЗСУ з двох напрямків. Тривають жорсткі бої. “Наше завдання зупинити ворога і примусити перейти його до оборони. Моя задача забезпечити цей напрямок достатньою кількістю боєприпасів та боєздатними резервами, що дозволить значно зміцнити оборону. Незважаючи на всю складність ситуації, у нас є можливості змінити обстановку на нашу користь. І сили оборони роблять для цього все можливе”, – написав Сирський.

Головнокомандувач відзначив “ефективну роботу більшості командирів та штабів”, а також подякував “за стійкість та мужність” солдатам, сержантам та молодшим офіцерам.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews