ВР відкрила доступ до пільгових кредитів виробникам зброї

ВР відкрила доступ до пільгових кредитів виробникам зброї

"Верховна Рада України ухвалила закон, який надає підприємствам оборонно-промислового сектору доступ до кредитів за програмою «Доступні кредити 5-7-9%». Посилаючись на заступника голови комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку Дмитра Кисилевського"

Верховна Рада України ухвалила закон, який надає підприємствам оборонно-промислового сектору доступ до кредитів за програмою "Доступні кредити 5-7-9%". Про це повідомив заступник голови комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку Дмитро Кисилевський.

"Верховна Рада щойно ухвалила закон з поправкою мого авторства, який відкриває можливість для підприємств оборонно-промислового комплексу мати доступ до програми дешевих кредитів "5-7-9", - заявив Кисилевський.

Згідно з прийнятим законом, виробники зброї зможуть отримувати пільгові кредити за ставкою 7% на інвестиційні цілі та 9% - на фінансування оборотного капіталу. Максимальна сума кредиту для одного підприємства складе 500 мільйонів гривень.

Адмініструватиме цю програму Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості.

Очікується, що доступ до дешевих кредитів допоможе українським оборонним підприємствам збільшити виробництво зброї та боєприпасів, що є критично важливим для обороноздатності країни в умовах війни з Росією.

Це рішення є ще одним кроком, спрямованим на підтримку українського оборонно-промислового комплексу. Раніше уряд вже виділив значні кошти на розвиток цієї галузі, а також запровадив низку пільг для виробників зброї.

Завдяки цим заходам Україна зможе значно посилити свою обороноздатність та дати відсіч російському агресору.

 

Коментувати
Deprecated: Implicit conversion from float 505314.00000000006 to int loses precision in /home/virtwww/w_anywaynews-c_bba00a44/http/components/com_jcomments/classes/factory.php on line 201

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews