У ЗСУ розповіли, як росіяни використовують розвідувальні БПЛА

У ЗСУ розповіли, як росіяни використовують розвідувальні БПЛА

"Російські розвідувальні дрони, які окупанти щодня запускають у великій кількості, шукають уразливі об’єкти критичної інфраструктури та можливі місця скупчення українських військових. Про це розповів в ефірі національного телемарафону речник Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук"

Окупанти щодня запускають десятки розвідувальних безпілотників над територією України, щоб знайти ймовірні цілі для обстрілів. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив речник Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук.

За його словами, росіяни шукають місця скупчення українських військових та уразливі об'єкти цивільної інфраструктури, першою чергою критичної.

"Кожного дня українська ППО збиває декілька таких дронів, хоча кожен коштує близько 100 тис. доларів й більше", - зазначив Плетенчук.

Він підкреслив, що окупанти не шкодують цих безпілотників і масово їх використовують. "Питання навіть не в кількості дронів-розвідників, а в кількості вилетів. А вона зазвичай перевищує півтори сотні (на добу, - ред.) у нашій зоні відповідальності. По них постійно працює наше ППО: іноді це - збиття, іноді - технічна протидія, і робота ця - успішна", - заявив речник.

Дії української ППО свідчать про високу ефективність протидії ворожим безпілотникам, незважаючи на їхню значну кількість.

Важливо зазначити, що інформація про події на сході України, надана з російських джерел, може бути неточною або пропагандистською.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews