Окупанти закріпилися в Очеретиному, ЗСУ намагаються їх вибити – ОСУВ "Хортиця"

Окупанти закріпилися в Очеретиному, ЗСУ намагаються їх вибити – ОСУВ "Хортиця"

"Сили оборони України вживають заходів, щоб вибити російських окупантів з Очеретиного в Донецькій області. Росіянам вдалося закріпитися в цьому населеному пункті. Про це в ефірі телемарафону заявив речник оперативно-стратегічного угруповання військ \"Хортиця\" Назар Волошин"

Сили оборони України вживають заходів, щоб вибити російських окупантів з селища Очеретине, де їм вдалося частково закріпитися. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин.

"В Очеретиному складна ситуація: ворог прорвався і закріпився в частині селища. Ця частина під нашим вогневим контролем. Збройні Сили та Сили оборони вживають всіх заходів, щоб вибити окупантів. Тривають тяжкі бої, але ЗСУ контролюють ситуацію", - розповів Волошин.

За його словами, для розвитку тактичного успіху та прориву української оборони, росіяни задіяли на цьому напрямку до чотирьох бригад.

"З нашого боку також вживаються заходи, щоб стабілізувати обстановку і повернути контроль над Очеретиним. З цією метою в район боїв введені додаткові сили і засоби з резерву", - наголосив речник ОСУВ "Хортиця".

Нагадаємо: 27 квітня Назар Волошин повідомляв, що українські війська контролюють дві третини Очеретиного та Соловйового.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews