Бойові дії йдуть на околицях Часового Яру: МВА про ситуацію в місті

Бойові дії йдуть на околицях Часового Яру: МВА про ситуацію в місті

"Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це заявив начальник Часовоярської міської військової адміністрації Сергій Чаус в ефірі телемарафону"

Активні бойові дії підійшли до околиць міста Часів Яр, де наразі залишаються близько 700 жителів. Про це повідомив начальник Часовоярської міської військової адміністрації Сергій Чаус.

"У Часовому Ярі та всій громаді наразі перебуває 682 особи. Це переважно люди похилого віку, які, попри небезпеку, відмовляються покидати свої домівки", - зазначив він.

За словами Чауса, евакуація з міста почала проводитися ще на початку повномасштабного вторгнення РФ у лютому 2022 року і триває досі. Проте останнім часом вона значно сповільнилася: за останній тиждень з Часового Яру не евакуювався жоден житель.

Жорстокі бої за місто:

Тим часом, українські військові констатують посилення атак росіян на Бахмутському напрямку, де одним з ключових об'єктів окупантів стало місто Часів Яр. Захоплення Часового Яру відкриє росіянам шлях до Краматорської агломерації.

Як повідомляє головнокомандувач ЗСУ, окупантам поставлено завдання захопити місто до 9 травня. Проте українські захисники впевнені, що їм вдасться стримати наступ ворога.

Часів Яр під постійними обстрілами:

Сам Часів Яр вже протягом тривалого часу зазнає регулярних обстрілів з боку російських військ. Місто зазнало значних руйнувань.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews