Бої за Очеретине: ЗМІ оцінили ситуацію на фронті

Бої за Очеретине: ЗМІ оцінили ситуацію на фронті

"Помилка українських захисників дозволила російським загарбникам просунутися й захопити значні частини села Очеретине на Донеччині. Про це пише видання Business Insider"

Невдала дія українських оборонців дала можливість російським окупантам прорватися та захопити велику частину села Очеретине в Донецькій області. Це повідомляє видання Business Insider. Йдеться про помилку під час ротації, яка включала елітну 47-у механізовану бригаду України та 115-у механізовану бригаду на сході від населеного пункту: коли 47-а відійшла, російська 30-а мотострілецька бригада атакувала, використовуючи прогалину, залишену незапланованим прибуттям 115-ї.

“Різке просування росіян стало можливим через те, що деякі підрозділи просто відійшли. Сподіваюся, що їх перекваліфікують у десантники”, - написав у Facebook командир 47-ї Микола Мельник, який втратив ногу під час літнього наступу.

Прес-секретар 115-ї бригади Вадим Чорний заявив Financial Times, що ці звинувачення “не відповідають дійсності”, а сам підрозділ “не відмовився від своїх позицій”. Мельник наголосив, що саме 47-а бригада зупинила просування росіян, повернувшись до бою.

“Дірки забивали ті, хто планував відпочити. 47-а бригада повертається до роботи. Ще місяць, і це буде рік без ротації”, - обурився командир.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews