Закон про мобілізацію пройшов усі процедури та перевірки – нардеп

Закон про мобілізацію пройшов усі процедури та перевірки – нардеп

"Закон про мобілізацію пройшов процедури, які засвідчують його відповідність Конституції, тепер його доля залежить від \"політичної волі\" президента Володимира Зеленського. Про це заявив нардеп від Слуги народу, член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Ігор Копитін"

Закон про мобілізацію, який пройшов всі необхідні юридичні процедури, тепер очікує на рішення президента Володимира Зеленського. Про це повідомив нардеп від "Слуги народу" Ігор Копитін, член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

"Закон про мобілізацію успішно пройшов всі процедури, отримавши висновки ГНЕУ щодо його конституційності, а також був підписаний головою Верховної Ради", - зазначив він.

Головне науково-експертне управління апарату Верховної Ради (ГНЕУ) провело експертизу законопроєкту, оцінивши його концептуальний рівень, правову, економічну та соціальну доцільність, відповідність Конституції України, міжнародним договорам, сучасному рівню наукових знань, принципам та основам державної політики, а також прогнозуючи наслідки його прийняття.

За словами Копитіна, майбутнє закону тепер залежить від "політичної волі" президента, якому 16 квітня передали документ на підписання.

"Він може підписати, ветувати чи відправити законопроєкт на доопрацювання. Жоден із цих трьох сценаріїв виключати не можна", - пояснив нардеп.

Важливо підкреслити:

  • Закон про мобілізацію пройшов всі необхідні юридичні процедури і тепер очікує на рішення президента.
  • Президент Зеленський може підписати, ветувати або відправити законопроєкт на доопрацювання.
  • Від його рішення залежить, чи буде в Україні оголошена мобілізація.

Цей законопроєкт викликає багато дискусій у суспільстві. Деякі люди вважають, що мобілізація необхідна для посилення обороноздатності країни, інші ж побоюються її негативних наслідків.

Який би сценарій не втілився, важливо, щоб рішення президента ґрунтувалося на ретельному аналізі всіх можливих наслідків.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews