Помер відомий український публіцист та письменник Дмитро Капранов

Помер відомий український публіцист та письменник Дмитро Капранов

"Український письменник, публіцист та блогер Дмитро Капранов помер у віці 56 років. Про це йдеться на сторінці Братів Капранових у Facebook"

16 квітня 2024 року раптово помер відомий український письменник, публіцист та блогер Дмитро Капранов. Йому було 56 років. Про це повідомив брат письменника Віталій Капранов на своїй сторінці у Facebook.

"Друзі, в нас біда. Сьогодні зранку раптово помер Дмитро. Коли і де прощання, напишу завтра. Все решта скасовується, пробачте", - йдеться у дописі.

Причини смерті наразі не повідомляються.

Дмитро Капранов народився 24 липня 1967 року в Дубоссарах (Молдова). Разом з братом-близнюком Віталієм він здобув освіту в Уральському політехнічному інституті та Московському енергетичному інституті за спеціальністю "Технічна кібернетика".

Працюючи в Москві, брати Капранови розпочали свою літературну діяльність. У 1999 році вони заснували видавництво "Зелений пес", яке публікувало українську літературу.

Дмитро Капранов також був відомий як публіцист та блогер. Він публікувався у низці українських видань, а також вів власний блог на "Українській правді".

З початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну у 2022 році Дмитро Капранов пішов до лав полку "Азов", щоб захищати свою країну.

Дмитро Капранов був талановитим письменником, публіцистом та громадським діячем. Його смерть - це велика втрата для української культури та суспільства.

Вічна пам'ять!

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews