Макрон сподівається на перемир'я в Україні та Секторі Гази на час Олімпіади

Макрон сподівається на перемир'я в Україні та Секторі Гази на час Олімпіади

"Президент Франції Емманюель Макрон розповів, що сподівається домовитися про припинення вогню в основних конфліктах, які тривають у світі, на час літніх Олімпійських ігор, та розраховує на сприяння у цьому різних партнерів, зокрема лідера Китаю. Про це він сказав у великому інтерв’ю RMC і BFMTV щодо майбутніх Олімпійських ігор, які приймає Франція.  "

Президент Франції Еммануель Макрон оголосив про амбітні плани щодо встановлення тимчасового припинення вогню в зонах активних бойових дій по всьому світу під час проведення літніх Олімпійських ігор. Він висловив сподівання на те, що заручиться підтримкою міжнародних партнерів, зокрема лідера Китаю, у цій ініціативі.

"Я докладу всіх зусиль, щоб досягти олімпійського перемир'я", - заявив Макрон в ексклюзивному інтерв'ю RMC і BFMTV, присвяченому майбутнім Олімпійським іграм, які прийматиме Франція.

Він підкреслив, що прагне припинити бойові дії не лише в Ізраїлі та Газі, а й на території України та Судану. Для реалізації цієї мети Макрон планує залучити до співпраці різноманітних акторів міжнародної спільноти.

"Лідер Китаю відвідає Париж протягом кількох тижнів. Я звернувся до нього з проханням про допомогу. У 2022 році ми вже стикалися з подібним завданням перед зимовими Олімпійськими іграми в Китаї... Отже, це може стати ще одним дипломатичним кроком на шляху до миру", - наголосив французький президент.

Окрім цього, Макрон висловив впевненість у тому, що церемонія відкриття Олімпіади на річці Сена у липні пройде успішно. Однак, на випадок непередбачених обставин, пов'язаних з безпекою, розроблені резервні плани. Раніше головне управління внутрішньої безпеки Франції оприлюднило свої занепокоєння щодо ймовірності терористичних атак під час церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор у Парижі.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews