Пересувний цирк України – критично важливе підприємство

Пересувний цирк України – критично важливе підприємство

Заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорин висловився про статус «Передвижного цирку України» як критично важливого підприємства та сказав «міцне слово» щодо рішень Міністерства культури.

Він написав про це в своєму Telegram-каналі, опублікувавши фото відповідного наказу Міністерства культури та інформаційної політики України.
«Якщо «Передвижний цирк України» отримав статус критично важливого підприємства, вважаю, що принаймні частину народних депутатів з бронівання слід зняти. Або ж вони повинні оформитися в структуру, яка їм більше підходить», – зазначив Жорин.

 

Зауважується, що відповідний наказ ухвалюється з огляду на наказ МКІП від 27 квітня 2023 року №220 "Про визначення критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період ДП "Державна циркова компанія України", ДП "Пересувний цирк України".

Водночас на сайті міністерства є ще ряд наказів від лютого та березня, в яких ідеться про підтвердження статусу критично важливого підприємства, зокрема для ДП "Державна циркова компанія України", ДП "Національний цирк України", ДП "Запорізький державний цирк", ДП "Харківський державний цирк ім. Ф.Д. Яшинова", ДП "Одеський державний цирк" та ДП "Львівський державний цирк".


Аналогічним рішенням МКІП також підтвердило статус критично важливих підприємств для низки засобів масової інформації. Накази про підтвердження статусу критично важливого підприємства, установи, організації для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період стосуються ООО «УНІАН ТВ», ООО «ТРК «СТУДИЯ 1+1», «1+1 ПРОДАКШН», ООО «1+1 ІНТЕРНЕТ», ЧАО «ТК «ТЕТ» та ООО «МИ-УКРАИНА».
Також у цьому списку, зокрема, ЧАО «ТЕЛЕКАНАЛ «ІНТЕР», ООО «МК ТРК» (ICTV), ООО «НОВИЙ КАНАЛ», ООО «СТАРЛАЙТ МЕДИА», ООО «ТЕЛЕКАНАЛ СТБ», АО «НСТУ», ООО «ТЕЛЕОДИН» та ПІІФ ООО «ТРК «НБМ».

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews