Незламність традицій — студенти та викладачі Київської академії імені Михайла Бойчука покажуть понад 200 творів

Національний музей декоративного мистецтва України запрошує на відкриття масштабного проєкту «Незламність традицій», де покажуть твори тих, хто працює і навчається у пошкодженій російською ракетою Київській державній академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука.

Національний музей декоративного мистецтва України запрошує на відкриття масштабного проєкту "Незламність традицій", який покликаний не лише продемонструвати майстерність українських художників, але й стати символом стійкості та незламності українського духу перед лицем ворожої агресії.

Виставка, попри всі складнощі, організована Київською державною академією декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука, яка 25 березня 2024 року постраждала від ворожої ракети.

Проект "Незламність традицій" презентує понад 200 творів художньої кераміки, дерева та металу майже 100 авторів. Це ретроспективна експозиція, що охоплює студентські курсові та дипломні роботи за останні 25 років, даючи можливість простежити еволюцію українського декоративного мистецтва та його глибинний зв'язок з традиціями.

Відвідувачі зможуть побачити роботи як талановитих студентів, так і досвідчених викладачів кафедри художньої кераміки, дерева, скульптури та металу.

Важливим аспектом виставки є не лише демонстрація майстерності та естетичної досконалості творів, але й акцентування на глибинному зв'язку з українською історією, культурою та народним мистецтвом.

"Шануємо традиції, працюємо над сучасністю, творимо майбутнє!" – девіз кафедри, який чітко відображає концепцію виставки.

Сьогодні, коли український народ бореться за свою свободу, важливо зберегти та примножити культурний спадок країни.

Виставка "Незламність традицій" – це не лише мистецький проект, але й потужний меседж про стійкість українців, їх віру в перемогу та прагнення до мирного та щасливого майбутнього.

Виставка триватиме з 11 квітня до 30 червня 2024 року за адресою: м. Київ, вулиця Лаврська, 9.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews