Уряд Німеччини проти участі НАТО у протиповітряній обороні України

Уряд Німеччини проти участі НАТО у протиповітряній обороні України

"Федеральний уряд Німеччини відкидає можливість участі НАТО у протиповітряній обороні України"

Федеральний уряд Німеччини чітко дав зрозуміти, що не підтримує ідею участі НАТО у протиповітряній обороні України. Речник уряду Штеффен Гебештрайт прокоментував нещодавні дискусії про створення безпольотної зони над Україною, зазначивши, що зараз йдеться про посилення, а не заміну української протиповітряної оборони.

"Наша головна мета на даний момент - це надати Україні додаткові системи ППО, такі як Patriot, - заявив Гебештрайт. - Залучення НАТО до прямого військового конфлікту з Росією не є частиною наших планів."

Його слова підкреслюють розбіжності в думках серед німецьких політиків щодо цього питання. Деякі представники ХДС, ВДП та "Зелених" висловили підтримку ідеї створення захищеної зони в українському повітряному просторі, можливо, з використанням ресурсів НАТО.

Тим часом, міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс запропонував альтернативну ідею: скерувати до України західних військових інструкторів для навчання українських військових на місці та надати їм додаткові системи ППО для захисту від російських атак.

Усередині німецького уряду також точаться суперечки щодо виділення додаткових коштів на армію. Ці дискусії свідчать про складність та неоднозначність питання про те, як Захід має реагувати на російську агресію в Україні.

Важливо зазначити, що позиція Німеччини щодо участі НАТО у протиповітряній обороні України може мати значний вплив на загальну динаміку розвитку подій.

Очікується, що в найближчий час дискусії з цього питання продовжаться, і буде цікаво побачити, чи зможуть західні країни знайти спільну мову та виробити чітку стратегію щодо захисту України.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews