Польські фермери анонсували великий протест у центрі Варшави

Польські фермери анонсували великий протест у центрі Варшави

"Польські фермери збираються на великий протест у центрі Варшави з вимогою відступити від вимог \"Європейського зеленого курсу\" та референдуму з цього приводу"

Тисячі польських фермерів збираються на масштабний протест у центрі Варшави, щоб висловити свою незгоду з вимогами "Європейського зеленого курсу" та вимагати проведення референдуму з цього питання.

Акція протесту розпочнеться о 12:00 за місцевим часом на Замковій площі. Протестувальники планують пройти ходою до офісу представницького відділення Єврокомісії у Польщі. Під час ходи вони збиратимуть підписи за проведення референдуму з юридично зобов'язуючим результатом щодо виконання Польщею умов "Європейського зеленого курсу".

Ініціатори протесту хочуть винести на референдум питання про те, чи вважають поляки за необхідне зобов'язати президента, уряд і парламент відмовитися від виконання цієї програми.

Хода у центрі Варшави може призвести до збоїв у роботі десятків маршрутів громадського транспорту.

Перед цим, у четвер, кілька десятків аграріїв влаштували сидячий протест у Сеймі, вимагаючи зустрічі з прем'єр-міністром Дональдом Туском.

Нагадаємо, що наприкінці квітня польські фермери зняли блокаду українського кордону, яку вони організували на знак протесту проти "Європейського зеленого курсу".

Це сталося після того, як 18 квітня прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону, наголосивши, що Україна зараз перебуває у вкрай складній ситуації.

Протест польських фермерів може мати значний вплив на хід переговорів щодо "Європейського зеленого курсу" та його впровадження в Польщі.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews