У Південній Кореї створять міністерство для підвищення народжуваності

У Південній Кореї створять міністерство для підвищення народжуваності

"У Південній Кореї хочуть створити окреме міністерство для підвищення народжуваності. Такі плани озвучив президент Південної Кореї Юн Сок Йоль"

Південна Корея оголосила про плани створити нове міністерство, яке буде зосереджено на вирішенні проблеми стрімко знижуваного рівня народжуваності в країні.

Про це повідомив президент Південної Кореї Юн Сок Йоль, який наголосив, що "низьку народжуваність можна вважати надзвичайною ситуацією, і для її подолання ми максимально мобілізуємо всі можливості держави".

Нове відомство, яке поки що умовно називають "міністерством з питань планування відповіді на низьку народжуваність", очолить заступник міністра із соціальних питань. До його повноважень буде входити розробка та впровадження політики в сфері освіти, праці та соціального забезпечення, спрямованої на стимулювання народжуваності. Ця політика має стати "національним порядком денним" країни.

За даними BBC, Південна Корея наразі має найнижчий рівень народжуваності у світі, який протягом останніх років постійно знижується. Так, у 2023 році він опустився до 0,72 дитини на жінку протягом життя, що значно нижче 2,1, необхідного для підтримки стабільності населення.

Створення нового міністерства є свідченням серйозної занепокоєності уряду Південної Кореї демографічною кризою, яка може мати далекосяжні наслідки для економіки та суспільства країни.

Очікується, що нова структура буде відігравати ключову роль у розробці та реалізації комплексної стратегії, спрямованої на подолання цієї проблеми та стимулювання росту народжуваності.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews