Макрон: Я не відкидаю можливість відправки військ в Україну

Макрон: Я не відкидаю можливість відправки військ в Україну

"Президент Франції Еммануель Макрон не виключає відправлення військ в Україну, оскільки його головна стратегічна мета: Росія не може перемогти"

Президент Франції, Еммануель Макрон, не виключає можливості введення військових сил у Україну, оскільки він ставить за мету не допустити перемоги Росії. “Я не відкидаю жодних варіантів, включаючи військове втручання, адже ми маємо справу з особою, яка сама не відкидає нічого. Ми були занадто обережні, встановлюючи межі наших дій перед тим, хто їх не має і хто є агресором”, - сказав Макрон.

Він також зазначив, що Європа повинна зберігати авторитет, продовжувати допомагати Україні та надавати їй необхідні засоби для захисту. “Наш авторитет залежить від здатності стримувати, не розкриваючи всіх наших планів. Якщо ми це зробимо, ми послабимо себе. Це була наша стратегія до цього часу”, - додав він.

Президент поділився, що багато країн висловили розуміння позиції Франції. “Моя стратегічна мета чітка: Росія не повинна перемогти в Україні. Якщо Росія переможе, безпека в Європі буде під загрозою. Ніхто не може бути впевненим, що Росія зупиниться на досягнутому. Яка гарантія безпеки для сусідніх країн, як-от Молдова, Румунія, Польща, Литва? І як можна довіряти європейцям, які витратили мільярди, стверджуючи, що на кону виживання континенту, якщо вони не знайдуть способу зупинити Росію? Тому ми не повинні виключати жодних варіантів, адже наша мета - не допустити перемоги Росії в Україні”, - підкреслив Макрон.

Щодо ініціативи Макрона, раніше він висловив можливість введення військ на українську територію, що викликало дискусії серед союзників України. Франція уточнила, що не йдеться про безпосереднє втручання у бойові дії. Деякі країни НАТО, включаючи Литву, Латвію, Естонію та Канаду, висловили готовність розглянути цю можливість. Однак, більшість не підтримала цю ідею. Крім того, згідно з даними західних ЗМІ, несподівана заява Макрона спровокувала напруження у відносинах з канцлером Німеччини Олафом Шольцем.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews