Міністра закордонних справ Британії розкритикували за оренду розкішного літака

Міністра закордонних справ Британії розкритикували за оренду розкішного літака

"Главу МЗС Британії Девіда Кемерона розкритикували за те, що він взяв в оренду розкішний літак вартістю приблизно 42 мільйони фунтів стерлінгів для недавньої робочої поїздки Центральною Азією"

Девід Кемерон, глава МЗС Великої Британії, був предметом критики за оренду розкішного літака, вартість якого становить близько 42 мільйони фунтів стерлінгів, для своєї недавньої робочої поїздки по Центральній Азії.

Минулого тижня він подорожував на літаку Embraer Lineage 1000 під час п’ятиденного туру до Таджикистану, Киргизстану, Узбекистану, Туркменістану, Казахстану та Монголії. Чартерна компанія Union Aviation, яка обслуговує цей літак, вказала на своєму веб-сайті, що на борту працює сомельє, який допомагає пасажирам вибрати вино. Компанія також пропонує меню з їжею для “найвимогливіших пасажирів”. Літак оснащений власним обіднім столом і окремою зоною відпочинку з подовженими диванами та плазмовим телевізором.

Емілі Торнберрі, тіньова генеральна прокурорка від лейбористів, висловила критику щодо Кемерона у своєму Twitter. Вона зазначила: “Я розумію, що Девіду Кемерону може знадобитися орендувати літак під час подорожі до кількох країн за один тиждень, але це не виправдовує витрати сотень тисяч фунтів стерлінгів за рахунок платників податків на наймання одного із найрозкішніших приватних літаків на ринку”.

Перед поїздкою Кемерона британський уряд заявив, що міністр закордонних справ використає візит для сприяння можливостям для британського бізнесу та оголосить про 50 мільйонів фунтів стерлінгів нового фінансування для підтримки суверенітету та незалежності держав у регіоні.

Минулого року попередника Кемерона, Джеймса Клеверлі, критикували за витрати близько 400 тисяч євро (348 тисяч фунтів стерлінгів), коли він використовував той самий тип літака для восьмиденного туру Карибським басейном і Латинською Америкою. Главу уряду Ріші Сунака також критикували за його прихильність до авіаперельотів на короткі відстані для подорожей у Великій Британії.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews