Туск: Не розглядаємо інших варіантів, окрім збереження незалежної України

Туск: Не розглядаємо інших варіантів, окрім збереження незалежної України

"Прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск після зустрічі з прем’єркою Данії Метте Фредеріксен заявив, що їхні країни планують активно допомагати Україні та робити не допускають інших сценаріїв, крім тих, за яких Україна збережеться як незалежна держава. Про це Туск сказав після зустрічі з данською колегою у Польщі"

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск та прем'єр-міністка Данії Метте Фредеріксен після зустрічі в Польщі заявили про рішучу підтримку України та спільні дії, спрямовані на збереження її територіальної цілісності та незалежності.

Єдність та рішучість:

"Ми будемо співпрацювати зараз і в майбутньому, щоб Європейський Союз мав об'єднану, чітку та чесну позицію щодо війни в Україні", - наголосив Туск. - "Ми будемо серед тих, хто допомагає Україні та мобілізує інших на підтримку. Данія та Польща виключають будь-які інші сценарії, крім того, за якого Україна збереже свою територіальну цілісність і незалежність".

Спільні дії та "формат Рамштайн":

Лідери двох країн підкреслили спільну участь у "форматі Рамштайн" - міжнародній платформі, де обговорюються питання військової допомоги Україні. Туск зазначив, що Данія та Польща активно співпрацюють у постачанні зброї, зокрема артилерії, бронетехніки, безпілотних систем та кібербезпеки.

Морально-етична сила Європи:

Прем'єр-міністр Польщі висловив думку, що Європейський Союз зараз перебуває "у кращій морально-етичній формі", ніж кілька років тому. Він підкреслив готовність європейських країн до реальної допомоги Україні, наводячи приклад німецького рішення про передачу Україні додаткових систем Patriot.

Ефективність та нарощування зусиль:

"Це не просто символічний жест, це вже новий підхід", - заявив Туск. - "Європейські лідери союзницьких країн кажуть, що готові витрачати все більше й більше". Він також відзначив значну ефективність ЄС у порівнянні з іншими гравцями на світовій арені, зазначивши, що цю тенденцію слід зберігати та посилювати.

Згуртованість та спільний фронт:

Зустріч Туска та Фредеріксен стала черговим підтвердженням єдності та рішучості країн Європи у підтримці України. Їхні спільні дії та чітка позиція щодо збереження української незалежності відіграють важливу роль у протистоянні російській агресії та захисті міжнародного права.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews