Захист США неба над Ізраїлем викликає в Україні заздрість та іронію − WSJ

Захист США неба над Ізраїлем викликає в Україні заздрість та іронію − WSJ

"Американська газета The Wall Street Journal пише, що швидка і результативна реакція США та їхніх союзників на удари Ірану по Ізраїлю викликає заздрість та іронію в Україні, яка вже понад 2 роки стримує щоденну агресію Росії і так само щоденно просить світ про допомогу"

Американське видання The Wall Street Journal повідомляє, що швидка та результативна реакція США та їхніх союзників на удари Ірану по Ізраїлю викликає заздрість та іронію в Україні. Країна, яка вже понад 2 роки стримує щоденну агресію Росії та просить світ про допомогу, виразила розчарування після того, як США та їхні союзники втрутилися, щоб захистити Ізраїль від масованої іранської атаки на вихідних.

Українські міста перебувають під обстрілом російських ракет та безпілотників уже понад два роки. Проте США та інші західні країни надають допомогу Ізраїлю, захищаючи його від нападів.

Світові ЗМІ засуджують дії Заходу, який швидко та успішно збив майже всі безпілотники та ракети, випущені Іраном. Проте вони вказують на те, що українці місяцями просять про більший захист від російських атак, але не отримують таку ж швидку реакцію.

Інші колишні та нинішні політики України висловлюють різкі зауваження щодо політики США. Колишній посол США в Україні Джон Гербст зазначає, що США мають зобов'язання перед Україною, які вони не виконують.

Видання підкреслює, що політика адміністрації Байдена щодо України формується під впливом страху перед російськими ядерними загрозами. Тим часом, Іран продовжує розвивати свою ядерну програму, а Росія залишається найбільшою ядерною державою у світі.

Україна потребує більшої підтримки від Заходу, але поки що ця підтримка є недостатньою.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews