СБУ викрила 11 агентурних мереж з початку поточного року

СБУ викрила 11 агентурних мереж з початку поточного року

"Служба безпеки України працює на випередження, щоб протидіяти розвідувально-підривній діяльності ворога, і вже викрила 11 агентурних мереж з початку поточного року"

Служба безпеки України продовжує активно протидіяти розвідувально-підривній діяльності ворога. З початку 2024 року СБУ викрила вже 11 агентурних мереж, які працювали на окупантів. Про це повідомив Голова СБУ Василь Малюк під час виступу на Конгресі місцевих та регіональних рад при Президентові України.

За словами Малюка, успіхи СБУ ґрунтуються на системності та нових контррозвідувальних підходах. СБУ не просто затримує окремих зрадників, а розкриває цілі ланцюжки агентів, знешкоджуючи цілі ворожі мережі.

"У 2023 році СБУ викрила 47 агентурних мереж, всі зловмисники затримані. А з початку цього року – вже 11", - підкреслив Василь Малюк.

СБУ активно протидіє проникненню ворога на об'єкти критичної інфраструктури, у тому числі й через кіберпростір. Також спецслужба блокує спроби розвідати маршрути руху міжнародної допомоги, локації підприємств ОПК та інші важливі дані.

"Нещодавно СБУ затримала агента ФСБ у Дніпрі, який збирав фото- та відеоматеріали місцевої ТЕС для підготовки ворожих ракетних ударів, колишнього міліціонера на Запоріжжі, який стежив за об'єктами ОПК, а також кількох співробітників Укрзалізниці, які передавали ворогу інформацію про логістику переміщення зброї та засобів ураження", - навів приклади успішних операцій СБУ Василь Малюк.

Голова СБУ підкреслив, що його відомство чітко виконує завдання, поставлене Президентом України Володимиром Зеленським: запобігати будь-яким викликам з боку ворога. СБУ робить все можливе, щоб захистити життя українців та державну безпеку.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews