У Міноборони Німеччини порівняли дії Путіна з Гітлером

У Міноборони Німеччини порівняли дії Путіна з Гітлером

"Міністр оборони ФРН Борис Пісторіус порівняв війну путінської Росії проти України з анексією гітлерівською Німеччиною чехословацької території в 1938 році та заявив, що Європа повинна готуватися до широкомасштабної атаки РФ"

Борис Пісторіус, міністр оборони Німеччини, висловив стурбованість тим, що війна Путіна проти України може стати початком широкомасштабної атаки Росії на Європу.

Він зробив такі заяви на презентації нової біографічної книги про Вінстона Черчилля, прем'єр-міністра Великої Британії та переможця Другої світової війни.

Пісторіус порівняв дії Путіна з анексією гітлерівською Німеччиною чехословацької території в 1938 році та заявив, що російський лідер не зупиниться, коли війна проти України закінчиться.

Він також підкреслив, що сильний лідер, як Черчилль, має чітке бачення в важкі часи та може надихнути людей наступти за ним, навіть якщо він описує світ похмурими словами.

Міністр оборони Німеччини також закликав до послаблення обмежень на борги країни, щоб допомогти зміцнити її армію після вичерпання спеціального позабюджетного фонду на суму 100 млрд євро в 2027 році.

Він вважає, що Німеччина повинна бути готова до реальної загрози з боку Путіна, інакше це може полегшити завдання російського лідера.

Ця заява Пісторіуса є важливою для Європи, оскільки вона свідчить про те, що війна в Україні може мати серйозні наслідки для континенту в цілому. Тому необхідно бути готовим до можливих загроз і вживати відповідних заходів для забезпечення безпеки.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews