В ОП роз'яснили заяву Єрмака про Харків в інтерв'ю Politico

В ОП роз'яснили заяву Єрмака про Харків в інтерв'ю Politico

"В Офісі президента (ОП) роз'яснили нещодавню заяву голови Андрія Єрмака. Зокрема, про наступ на Харків у ньому не йшлося"

У прес-службі Офісу Президента (ОП) було пояснено недавнє заявлення керівника, Андрія Єрмака. Зокрема, він не згадував про можливий наступ на Харків. Про це повідомила прес-секретарка Андрія Єрмака, Дар'я Зарівна. "У статті Politico йшлося про можливі ракетні удари по Харкову. Для Росії це місто зараз стало головною метою для ударів", - підкреслила вона. Одночасно Зарівна зауважила, що жодного слова про наступ на Харків не було висловлено керівником ОП.

Що саме сказав голова ОП? У інтерв'ю Politico Андрій Єрмак повідомив, що Росія готується до великого наступу і тому наносить удари по Україні протягом останніх трьох тижнів. "Ми знаємо, що Путін готує нову хвилю мобілізації, і ми вважаємо, що нові контрнаступальні операції росіян можуть розпочатися наприкінці травня чи на початку червня. Звичайно, ми маємо бути до цього готові", - сказав Єрмак.

Ситуація в Харківській області також напружена. Як повідомив голова ОВА, Олег Синєгубов, російські окупанти посилили обстріли Харківської області, зокрема, Харківського, Богодухівського, Чугуївського районів, Вовчанського та Куп'янського напрямків. РФ спрямовує намірено подвійні удари по Харкову. Друга хвиля атак розрахована на правоохоронців та рятувальників, які вирушають на ліквідацію наслідків першої хвилі обстрілів. Наголосимо, що вночі на 6 квітня в Харкові прогриміли вибухи, що призвели до пошкодження житлової забудови. Також окупанти атакували магазин у Дергачівській громаді Харківської області. У Шевченківському районі Харкова загинули шестеро людей, ще 11 отримали поранення.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews