Кім Чен Ыну загрожує знищення за будь-якого сценарію повномасштабної війни – Bloomberg

Кім Чен Ыну загрожує знищення за будь-якого сценарію повномасштабної війни – Bloomberg

"Будь-який повномасштабний напад КНДР був би кроком відчаю чи самогубства, що призвело б до дій у відповідь з боку Південної Кореї та США, які поклали б край майже 80-річному правлінню сім'ї Кім Чен Ына. Про це пише Bloomberg"

Будь-який повномасштабний напад з боку КНДР був би кроком відчаю або самогубства, що призвело б до дій у відповідь з боку Південної Кореї та США, які поклали б край майже 80-річному правлінню сім’ї Кім Чен Ына. Про це пише Bloomberg.

На 13-му році свого правління Північною КореєюКім Чен Ин дедалі агресивніше перевіряє межі дозволеного для своїх супротивників. Спираючись на швидкий прогрес у ядерному потенціалі та ракетній програмі своєї країни, 40-річний диктатор розпочав 2024 рік із того, що виключив із конституції Північної Кореї ціль мирного об’єднання і заявив, що має право “уничтожити” Південну Корею. Хоча зазвичай таку войовничу риторику не беруть до уваги, Кім може просто позувати перед виборами в Південній Кореї 10 квітня.

Однак два відомі аналітики викликали бурхливе обговорення серед спостерігачів за Північною Кореєю, опублікувавши статтю, в якій припустили, що цього разу Кім не блефує. “Як і його дід в 1950 році, Кім Чен Ин ухвалив стратегічне рішення вступити у війну”, - написали колишній співробітник ЦРУ Роберт Карлін і вчений-ядерник Зігфрід Хекер на початку 2024 року на сайті 38 North, присвяченому Північній Кореї. Однак вони не стали прогнозувати, як скоро це може статися.

В разі, якщо КНДР почне війну, альянс Південної Кореї і США використовуватиме перевагу в повітрі, щоб завдати ударів по командних центрах, складах зброї, ракетних установках, радарах, військових бункерах, ракетних шахтах і ядерних сховищах, сподіваючись знищити якомога більше об’єктів Північної Кореї. Також у списку цілей: лідери Північної Кореї, включно з Кімом.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews