Куліба: Путін політична тварина, яка чує страх

Куліба: Путін політична тварина, яка чує страх

"Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав країни-партнери у наданні допомоги Києву не зволікати та відкинути острах, позаяк російський диктатор Володимир Путін відчуває реакцію світу на військову агресію Москви як \"політична тварина\", та діє відповідно. З посиланням на заяву глави МЗС України в ефірі CNN"

Голова МЗС України, Дмитро Кулеба, закликав партнерські країни не вагатися і відкинути страх, адже російський диктатор Володимир Путін, як “політична тварина”, відчуває реакцію світу на військову агресію Москви і діє відповідно. Це було заявлено в ефірі CNN.

Український міністр подякував США за затвердження пакета фінансування військової допомоги. Він прокоментував затримку з такою підтримкою через блокування законопроекту в Палаті представників з боку “республіканців”, зазначивши, що “краще пізно, ніж ніколи”.

Кулеба також зазначив, що весь світ “повинен пам’ятати, що будь-яка затримка у наданні допомоги Україні компенсується відвагою та самопожертвою загиблих воїнів”. “Все, що ми втратили з осені до сьогодні - ми втратили тому, що у наших воїнів не було достатньо зброї”, - він підкреслив.

За словами Кулеби, Київ очікує від партнерів “непохитної віри в те, що перемога України можлива”, а також “відсутності страху перед Путіним”. “Оскільки Путін - політична тварина, яка відчуває страх. І коли він його відчуває - стає більш агресивним. Якщо він відчуває силу, яку, наприклад, щойно продемонстрував Конгрес - він буде змушений відступити”, - заявив глава МЗС України.

Міністр наголосив, що Україна не має наміру відмовлятися від боротьби з агресором, оскільки “на кону - виживання нації, виживання суверенної держави”.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews