Захист Харкова від російських ударів: Зеленський збирав Ставку

Захист Харкова від російських ударів: Зеленський збирав Ставку

"Президент України Володимир Зеленський повідомив про проведення засідання Ставки Верховного головнокомандувача, головним питанням якого був захист Харкова від російських повітряних ударів. Йшлося, зокрема, про посилення протиповітряної оборони (ППО) та радіоелектронної боротьби (РЕБ)"

Президент України Володимир Зеленський оголосив про збори Ставки Верховного головнокомандувача, де основним пунктом порядку денного було питання захисту Харкова від російських авіаційних нападів.

Було обговорено питання зміцнення протиповітряної оборони (ППО) та радіоелектронної боротьби (РЕБ). Ця інформація була опублікована в Telegram-каналі Зеленського. “Головне, що нас турбує - це Харків, захист міста від російських атак і можливість посилити наші ППО і РЕБ в Харківській області”, - зазначено в повідомленні. На засіданні Ставки були прослухані доповіді військових про захист енергетичних об’єктів та ефективність знищення дронів і ракет. “На наших дипломатах лежатимуть окремі завдання щодо співпраці з партнерами для отримання нових систем ППО для України”, - підкреслив президент.

Крім того, було обговорено ситуацію на лінії фронту. “Головнокомандувач Олександр Сирський подав інформацію про стан справ на ключових бойових напрямках. Ми утримуємо позиції. Зараз найважливіше - ефективна логістика”, - заявив Зеленський. Він також зазначив, що розвідка та спецслужби працюють над новими заходами для зниження військового потенціалу Росії.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews