Ракетний удар по Харкову 20 березня

Харків'янин висів деякий час на висоті 18 метрів, допоки його не врятували співробітники української ДСНС. У Харкові рятувальники, які прибули до будівлі, враженої російською ракетою, побачили чоловіка, що висить на одному з кондиціонерів, інформує ДСНС України.

Справа в тому, що після ракетного удару, який завдали російські військові 20 березня по цивільній будівлі в Холодногірському районі Харкова, там почалася така пожежа, що вибратися звичайним способом звідти просто неможливо. Одному з чоловіків, який перебував у будівлі в момент удару ЗС РФ, вдалося вибратися з-під завалів.
Проте вогонь підступав уже й до кімнати, де він знаходився. Тоді харків'янин вибрався з вікна і, ризикуючи життям, повис на кондиціонері, встановленому неподалік вікна. "Удар, і мене завалило всім, чим було. На стелі, меблі - все на мене впало. Дивом вибрався. Висів на кондиціонері, тому що пожежа почалася такою, що пройти було не можна", - розповів він журналістам після свого порятунку.
До речі, на обличчі чоловіка видно подряпини. Він також підкреслив, що якби не співробітники ДСНС, то він напевно впав би, оскільки вогонь підбирався все ближче, а на кондиціонері, до того ж, довгий час висіти було неможливо.
До ГУ ДСНС України в Харківській області повідомили, що одним із перших на місце прибув командир відділення 1-ї частини Сергій Богатир. Він і врятував чоловіка, який висів на висоті близько 18 метрів (це приблизно 5-6 поверхи звичайного багатоквартирного будинку).  При цьому рятувальнику довелося застосовувати для цього комбінований спосіб, оскільки висоти звичайних пожежних сходів не вистачало для того, щоб дістати чоловіка, який тримався за кондиціонер.

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews