Синоптики прогнозують дощову погоду з грозами, шквалами та градом

Синоптики прогнозують дощову погоду з грозами, шквалами та градом

"З 11 червня синоптики прогнозують в Україні дощову погоду з грозами, шквалами і градом, а температура повітря місцями опуститься до до +17+23 градусів"

З 11 червня в Україні синоптики прогнозують мінливу погоду з дощами, грозами, шквалами та градом. Температура повітря місцями опуститься до +17°C +23°C.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

За її словами, завтра, 11 червня, дощі з грозами, часом з сильними зливами, градом і шквалами пройдуть на заході, півночі України (на Сумщині трохи легше), зачеплять Вінниччину, Черкащину та Одещину. Переважатиме суха погода на сході України, у більшості центральних областей та південній частині. Спека триватиме на сході та півдні, +29°C +33°C. На заході навіть холоднувато, +19°C +23°C. Загалом очікується +23°C +29°C.

У Києві 11-го червня пройдуть короткочасні дощі, прогримлять грози. Ймовірні шквали і град. Температура повітря +26°C, +27°C.

Впродовж 12-14 червня короткочасно похолоднішає до +17°C +23°C на заході, півночі та подекуди в центральних областях України.

Крім того, внаслідок значних дощів, у басейнах річок Закарпатської області можливе стрімке підвищення рівнів води, існує загроза сходження невеликих селевих потоків. На річках басейну Дністра, на річках суббасейнів Прута та Сірета очікується підвищення рівнів води.

Внаслідок спустошення Каховського водосховища та входження р. Дніпро в старе природне русло, рівні води значно нижчі за відмітки водозаборів у Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській областях.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews