Затримано мешканця Запоріжжя, який збирав для ворога дані про ТЦК

Затримано мешканця Запоріжжя, який збирав для ворога дані про ТЦК

"Повідомлено про підозру жителю Запоріжжя, який за дорученням росіян збирав інформацію щодо місць розташування Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки у місті. З посиланням на дані Офісу генерального прокурора. "

Співробітнику однієї з енергетичних компаній Запоріжжя повідомлено про підозру у державній зраді. Чоловіка затримали правоохоронці за збирання інформації для російських спецслужб про місця розташування Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) у місті, а також важливих об'єктів енергетичної системи.

За даними слідства, підозрюваний добровільно надав згоду представникам ФСБ РФ на допомогу в проведенні підривної діяльності проти України. З квітня поточного року він активно співпрацював з російськими спецслужбами, виконуючи їхні завдання.

Чоловік об'їжджав місцевість на власному авто, фотографував та знімав на відео ТЦК, відстежував рух автівок, які цікавили росіян. Зібрані розвіддані він передавав у вигляді медіафайлів з текстовим описом через месенджер.

Окрім інформації про військкомати, підозрюваний також встановив місця розташування двох важливих об'єктів енергетичної системи Запоріжжя. Ці дані були потрібні Росії для планування їх цільового ураження.

Після збору необхідної інформації зловмисника затримали правоохоронці. Йому повідомлено про підозру у державній зраді. Наразі він перебуває під вартою.

Цей випадок свідчить про те, що Росія продовжує активно використовувати своїх агентів на окупованих українських територіях для збору розвідданих та здійснення диверсій.

Важливо, щоб українці були пильними та повідомляли про підозрілі дії осіб правоохоронним органам.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews