Представників ТЦК "задули" з газового балончика у Чернівецькій області

Представників ТЦК "задули" з газового балончика у Чернівецькій області

"В Чернівецькій області представників ТЦК \"задули\" з газового балончика під час проведення військовослужбовцями заходів з оповіщення"

Сьогодні в селі Черепківці на Буковині стався шокуючий випадок: під час проведення заходів з оповіщення військовозобов’язаних цивільний чоловік напав на представників територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) з газовим балончиком.

Військові зазначають, що нападник чинив опір затриманню і був переданий до рук поліції. Внаслідок нападу один із представників ТЦК та СП отримав хімічні опіки очей та дихальних шляхів. Постраждалого госпіталізовано, йому надають необхідну медичну допомогу.

Як виявилося, військовий, який постраждав від нападу, нещодавно був переведений до ТЦК та СП після важкого поранення, отриманого на фронті.

Цей жахливий інцидент, на жаль, не є поодиноким. Наприкінці квітня у Чернівецькій області група цивільних напала на іншого військовослужбовця ТЦК, змусивши його відкрити вогонь для самозахисту. А в Дніпропетровській області чоловік з ножем поранив співробітника ТЦК. Нещодавно подібний випадок стався і в Харкові, де сталася бійка між цивільними та військовими.

Військові ТЦК та СП закликають громадян дотримуватися законодавства та з повагою ставитися до тих, хто захищає нашу країну.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews