Гетьманців запропонував розігрувати лотереєю броню від мобілізації

Гетьманців запропонував розігрувати лотереєю броню від мобілізації

"У Раді запропонували використати лотерею для відбору призовників. Таку пропозицію щодо бронювання від мобілізації висловив голова фінансового комітету Верховної Ради України Данило Гетьманцев"

У Верховній Раді України звучить цікава ідея використання лотереї для відбору призовників. Таку концепцію щодо бронювання від мобілізації висловив голова фінансового комітету, Данило Гетьманцев, представник партії "Слуга народу". Він порівняв цей підхід із практикою, використованою у США.

За словами Гетьманцева, ідея полягає в тому, щоб призовників визначати випадково, за певними датами народження, подібно до "лотереї". Таким чином, в призов залучалися б ті, хто народився у визначені дати, незалежно від їхньої професії чи занять.

Важливою перевагою такого методу Гетьманцев вбачає його справедливість. Він підкреслив, що система 100% броні за професією не буде застосовуватися, що, зокрема, стосується інформаційних технологій.

На думку Гетьманцева, лотерея допоможе рівномірно розподілити мобілізаційне навантаження серед усіх чоловіків, незалежно від їхньої професії чи інших обставин. Це, на думку політика, забезпечить більш справедливий підхід до відбору призовників.

 

Коментувати

Підтримати ресурс

Останні матеріали

Останні коментарі

Круто! Ждемо... кряка...

Автор: Дядюшка Угу

Це ж не його задача. Аудіодорожка готується за звичай в стороніх продуктах, які вже гарно...

Автор: admin

А українську він (чи вона?) розуміє?

Автор: Дядюшка Угу

Дяка! те що треба!

Автор: Вау

Поки готувався матеріал: В Adobe Premiere Pro інтегрували нейромережі Монтаж тепер простіше...

Автор: admin

А далі *опа. Це не нормально все, буквально репресивний утиск

Автор: Lada Y

Цікаво, а він нехоче розповісти як сама Польща і нашім, і вашим…

Автор: Дядюшка Угу

Підтримати ресурс


tganywaynews